Kiudainerikkad toidud

Grillitud šampinjonid sinihallitusjuustuga 

Lia Virkus, 19. juuni 2017, 04:07
Grillitud šampinjonid sinihallitusjuustuga Jaan Heinmaa
Nende suupistete valmistamisel võid kasutada nii Merevaiku kui ka erineva maitsestusega toorjuustusid. Sel moel saad iga kord uue maitsenüansi. Valmista seenekübaraid kas grillil või ahjus.

Koostisosad
250 g Värsked šampinjonid
200 g Ürtidega toorjuust
100 g Sinihallitusjuust

Valmistamine

15-20 tk

1. Eemalda ettevaatlikult seenejalad. Tõsta seenekübaratesse kõigepealt umbes 0,5 teelusikatäit toorjuustu ja peale tükike sinihallitusjuustu. Kui valmistad šampinjone grillil, kasuta soovitatavalt fooliumist grillialust. Grilli, kuni juust pealt sulab.

2. Ahjus valmistades tõsta täidetud šampinjonid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures umbes 10 minutit. Soovi korral tilguta vahetult enne serveerimist seenekübaratele mett.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee