Itaalia köök

Erineva kattega bruschetta’d 

Laura Strandberg, 12. juuni 2017, 04:30
Erineva kattega bruschetta’dFoto: Laura Strandberg
Bruschetta’d valmivad piknikuõhtul kiirelt ja on maitsvad. Neid tehes saad arvestada seltskonna erinevate maitse-eelistustega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
Ciabatta sai
BRUSCHETTA’D PROSCIUTTO JA MELONIGA
Oliiviõli
4 tk Õhuke prosciutto-viil
0.25 tk Melon
Palsamiäädikas
BRUSCHETTA’D KITSEJUUSTU JA PEEDIGA
1 tk Väike keedetud peet
200 g Kitsejuust
Rukola
Röstitud seedermänniseemned
BRUSCHETTA’D RICOTTA JA PIRNIGA
4 spl Ricotta
1 tk Suur pirn
1 peotäis Kreeka pähklid
Mesi
Sool
Must pipar

Valmistamine

Põhjaks valisin Ciabatta-saiad.

Bruschetta’d prosciutto ja meloniga

Nirista röstitud ciabatta’le veidi oliiviõli, laota peale singiviilud ja õhukesed meloniviilud. Piserda peale palsamiäädikat.

Bruschetta’d kitsejuustu ja peediga

1. Sega marinaadiks kokku oliiviõli, peenelt hakitud küüslauk, palsamiäädikas ja hakitud pune.

2. Viiluta peet õhukeselt ja pane paariks tunniks marinaadi.

3. Aseta ciabatta’dele kitsejuustuviilud, sinna peale peediviilud, paar rukolalehte, seedermänniseemneid ja veidi peetidest üle jäänud marinaadi.

4. Määri röstitud ciabatta’le ricotta ning maitsesta veidikese soola ja pipraga. Juustule aseta õhukesed pirniviilud ja hakitud Kreeka pähklid. Nirista peale meetriibud.

Bruschetta’d ricotta ja pirniga

Määri röstitud ciabatta’le ricotta ning maitsesta veidikese soola ja pipraga. Juustule aseta õhukesed pirniviilud ja hakitud Kreeka pähklid. Nirista peale meetriibud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee