Erineva kattega bruschetta’d
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
Ciabatta sai
BRUSCHETTA’D PROSCIUTTO JA MELONIGA
Oliiviõli
4 tk Õhuke prosciutto-viil
0.25 tk Melon
Palsamiäädikas
BRUSCHETTA’D KITSEJUUSTU JA PEEDIGA
1 tk Väike keedetud peet
200 g Kitsejuust
Rukola
Röstitud seedermänniseemned
BRUSCHETTA’D RICOTTA JA PIRNIGA
4 spl Ricotta
1 tk Suur pirn
1 peotäis Kreeka pähklid
Mesi
Sool
Must pipar
Valmistamine
Põhjaks valisin Ciabatta-saiad.
Bruschetta’d prosciutto ja meloniga
Nirista röstitud ciabatta’le veidi oliiviõli, laota peale singiviilud ja õhukesed meloniviilud. Piserda peale palsamiäädikat.
Bruschetta’d kitsejuustu ja peediga
1. Sega marinaadiks kokku oliiviõli, peenelt hakitud küüslauk, palsamiäädikas ja hakitud pune.
2. Viiluta peet õhukeselt ja pane paariks tunniks marinaadi.
3. Aseta ciabatta’dele kitsejuustuviilud, sinna peale peediviilud, paar rukolalehte, seedermänniseemneid ja veidi peetidest üle jäänud marinaadi.
4. Määri röstitud ciabatta’le ricotta ning maitsesta veidikese soola ja pipraga. Juustule aseta õhukesed pirniviilud ja hakitud Kreeka pähklid. Nirista peale meetriibud.
Bruschetta’d ricotta ja pirniga
Määri röstitud ciabatta’le ricotta ning maitsesta veidikese soola ja pipraga. Juustule aseta õhukesed pirniviilud ja hakitud Kreeka pähklid. Nirista peale meetriibud.
Kommentaarid (0)