Grillitud virsikud ja murelidFoto: Laura Strandberg
Kiudainerikkad toidud
12. juuni 2017, 03:59

Grillitud virsikud ja murelid

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Murelid
4 tk Virsik
30 g Või
80 g Vedel mesi
0.5 tl Kaneel
Serveerimiseks vanillijäätis

Valmistamine

1. Poolita murelid ja eemalda kivid.

2. Pese ja tükelda ka virsikud.

3. Aja puuviljad vaheldumisi vardasse ja grilli keskmisel kuumusel 10–15 minutit, kuni need pruunistuvad. Lase veidi jahtuda.

4. Sulata väikses potis või, segades hulka ka mee ja kaneeli. Kohe kui need on kokku sulanud, eemalda kaste tulelt ja kata puuviljad mõlemalt poolt mee ja või seguga, jättes veidi kaunistuseks.

5. Serveeri puuviljavardaid jäätise ja järelejäänud meeseguga!

HEA TEADA!

Selleks et puupulgad grillil ära ei põleks, hoia neid enne grillimist pool tundi külmas vees.