Krõbedate nõgestega suupistesaiad
et ükski laps ei hakka ka selle peale pirtsutama, pigem küsib hoopis lisaportsu.
Koostisosad
1 peotäis Noorte nõgeste tipud
50 g Või
Soolahelbed
100 g Lavašš
Oliiviõli
200 g Mozzarella
1 tk Viilutatud sibul
Tomativiilud
Must pipar
Valmistamine
1. Kuumuta keskmisel kuumusel pannil või, kuni see hakkab kergelt mullitama. Aseta õli sisse eelnevalt kuumast veest läbi lastud ja kuivatatud nõgesed ning lase kiirelt neil krõbedaks praadida. See toimub mõnekümne sekundi jooksul. Aseta nõrguma köögipaberile ja puista peale veidi soolahelbeid.
2. Krõbedate juustusaiade jaoks rebi lavašist paraja suurusega tükid. Piserda neid oliiviõliga. Aseta igale lavašitükile mozzarella-juustu, õhukesi sibula- ja tomativiile, maitsesta soola ja pipraga. Küpseta ahjus krõbedaks ning enne serveerimist lisa ka nõgesed. Söö kohe.
Kommentaarid (0)