Linnuliha retseptid

Kurkumikana grillilt 

Britt Paju, 29. mai 2017, 04:27
KurkumikanaFoto: Britt Paju

Kogus: neljale

Koostisosad
700 g Kanafilee või kana kintsuliha
MARINAAD
1 tk Hakitud sibul
1 tk Hakitud küüslauguküüs
0.5 tl Jahvatatud vürtsköömned
2 spl Oliiviõli
1 tl (Suitsutatud) paprikapulber
1 tl Kurkum
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1 tl Meresool
Tšillihelbed
1 peotäis Hakitud värske koriander ja petersell

Valmistamine

1. Lõika kana u 4 cm läbimõõduga tükkideks.

2. Sega kokku marinaad, lisa kana ja sega korralikult läbi. Kata kauss toidukilega ja lase 30 minutit toasoojas või kuni 12 tundi külmkapis maitsestuda. Kui kasutad grillimisel puitvardaid, leota neid vees u 30 minutit enne tulele asetamist.

3. Lüki kana varrastele ja grilli keskmisel kuumusel 15–20 minutit, kuni see on küps. Lase lihal enne serveerimist mõni minut fooliumi all puhata, puista peale maitserohelist ja serveeri.