UmbrohuomlettFoto: Seljamaa Fotostuudio
Hommikusöögi retseptid
15. mai 2017, 03:18

Umbrohuomlett

Suvisel ajal tekitab see kiiresti valmiv roog alati üllatust – “Pakutaksegi umbrohtu?!”. Hea ka ekstreemsetes oludes ja lõkkepannil valmistamiseks, sest põõsaalustest leiab ikka värsket naati või nõgest.

Koostisosad
2 tk Sibul
50 g Suitsuliha või peekon
Oliiviõli
6 tk Muna
2 spl Riivitud parmesan
Sool
Must pipar
3 peotäit Umbrohi: nõges, naat, karulauk

Valmistamine

1. Haki sibul ja peekon. Kuumuta pannil oliiviõli ning prae sibul ja peekon kuldseks, lisa umbrohi ja kuumuta see korraks läbi. Klopi munad kausis segamini, puista sekka riivitud juust ja maitsesta soolaga. Kalla munasegu pannile.

2. Pane kaas peale ja hauta, kuni munaroog on pealt hüübinud. Maitsesta musta pipraga. Serveerides võid veel peale raputada riivitud juustu ja hakitud karulauku.