Kiudainerikkad toidud

Naadipesto 

Kersti Rea, 15. mai 2017, 02:12
Naadipesto Seljamaa Fotostuudio
Kui pakud seda röstsaial, ei arva tavaliselt keegi ära, et pesto on valminud naadist. See tundub nii võimatu variandina, mis tegelikkuses on vägagi võimalik, sest naat on tõesti mahe ja maitsev.

Koostisosad
2 tk Küüslauguküüs
2 spl Riivitud parmesan või Pecorino
Sool
Külmpressitud oliiviõli
4 peotäit Noored naadilehed
3 spl Seedermänni seemned

Valmistamine

Puhasta küüslauguküüned ja aseta siis kõik komponendid, v.a õli, köögikombaini. Purusta peeneks pudruks ja lisa lõpuks ka nii palju õli, et tulemuseks oleks mõnus ja läikiv püree. Naadipesto säilib külmikus mõne päeva, kuigi kaotab veidi oma värvuses. Sobib pakkuda röstsaial eelroaks või lisandiks omleti ja pirukate juurde.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee