Praetud riisinuudlid kanaga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
150 g Riisinuudlid
100 g Õhukeselt viilutatud kanafilee
0.5 tk Punane sibul
0.5 tk Porgand
0.5 tk Tomat
Rohelise salati lehed
2 tk Muna
2 tk Keskmine šampinjon
2 spl Pruun suhkur
2 spl Austrikaste
2 spl Sojakaste, gluteenivaba
Valmistamine
1. Keeda riisinuudleid kolm minutit. Aja pann kuumaks ja pane sibul praadima. Lisa õhukesteks viiludeks lõigatud kanafilee. Vala pannile porgandikettad ja lisa sojakaste. Kanatükkide ühtlaseks küpsemiseks keera neid aeg-ajalt teistpidi. Lisa tükeldatud šampinjonid. Nüüd vala pannile eelnevalt keedetud riisinuudlid. Maitsesta austrikastme ja pruuni suhkruga. Seejärel lisa pannile tükeldatud tomat. Lükka roog ühele pannipoolele.
2. Vispelda munad ja vala teisele pannipoolele, prae 2–3 minutit. Sega hüübinud muna nuudliseguga kenasti läbi. Viimasena lisa peotäis rohelist salatit. Valmis!
Kommentaarid (0)