Kalatoitude retseptid

Siia-carpaccio 

Ingrem Raidjõe, 17. aprill 2017 04:51
Siia-carpaccioFoto: Meeli Küttim

Kogus: neljale

Koostisosad
Maheda maitsega oliiviõli
Küüslauk
Petersell
Till
Sool
Must pipar
Värskelt pressitud sidrunimahl
Siiafilee

Valmistamine

1. Pintselda taldrikupõhi oliiviõliga. Lõika küüslauguküünest mõned paberõhukesed viilud ja puista taldrikule, raputa natuke hakitud tilli ja peterselli. Lõika kalafilee õhukesteks viiludeks ja lao taldrikule.

2. Jahvata peale soola ja pipart, raputa veel hakitud tilli ja peterselli ning nirista üle oliiviõliga. Pigista peale sidrunimahl ja kalluta taldrikut, et mahl kala ühtlaselt kataks. Lase 15 minutit marineerida ning asu maitsma.