Kiudainerikkad toidud

Ahjukartulid sidruni ja küüslauguga Kreeka moodi 

Britt Paju, 10. aprill 2017, 03:41
Ahjukartulid sidruni ja küüslauguga Kreeka moodiFoto: Britt Paju

Kogus: viiele

Koostisosad
1 kg Kartulid
1 tk Väike sidrun
3 spl Oliiviõli
2 tk Küüslauguküüs
1 spl Kuivatatud pune
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Kui kasutad paksema koorega kartuleid, siis koori need ja lõika sektoriteks. Vala soolaga maitsestatud keevasse vette ning keeda 10 minutit. Kurna ja vala ahjuplaadile koos õli, sidrunimahla, pune ning hakitud küüslauguga.

2. Maitsesta soola-pipraga. Sega läbi ja küpseta 200 kraadi juures 20–30 minutit, vahepeal korra segades, kuni kartulid on kena kuldse jumega. Serveeri paari sidruniviiluga ning puista peale punet ja musta pipart.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee