Prantsuse köök

Lihtne pardi-confit 

Ilmar Räni, 31. jaanuar 2017, 05:19
Lihtne pardi-confitFoto: Lauri Laan

Kogus: viiele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
6 tk Pardikoib
2 tl Meresool
2 tl Jahvatatud must pipar
1 tl Tüümian
2 tk Loorberileht (purustatud)

Valmistamine

1. Sega omavahel maitseained, hõõru saadud segu pardikoibadele ja lase vähemalt paar tundi, parem üleöö maitsestuda.

2. Eelkuumuta ahi 160 kraadini. Aseta pardikoivad, nahk allpool, külmale malmpannile ja soojenda pliit keskmise kuumuseni. Lase vaikselt praadida umbes 20 minutit, kuni pannil olevat katab u 1 cm paksune rasvakiht. Seejärel pööra koivad ümber, kata fooliumiga, tõsta ahju ja küpseta umbes 2 tundi.

3. Eemalda foolium ja küpseta liha veel 45–60 minutit, et koivad ilusti pruunistuksid. Serveeri koos kartulipudru või röstitud köögiviljadega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee