Rebitud veiseliha võileibFoto: Lauri Laan
31. jaanuar 2017, 08:39
Rebitud veiseliha võileib
Koostisosad
700 g Veise abaliha
Must pipar
Santa Maria mere- ja kivisoola segu (rock & sea salt)
100 ml Vesi
150 ml Santa Maria suitsumaitseline BBQ-kaste
SERVEERIMISEKS
6 tk Kukkel või täisterasai
1 tk Salatisibul
Valmistamine
6tk
1. Lõika abaliha 3 cm paksusteks viiludeks, pruunista poti põhjas, maitsesta ning lisa vesi ja BBQ-kaste. Hauta kaane all madalal kuumusel 2,5 tundi või kui kasutad kiirkeedupotti, siis 1 tund.
2. Kui veiseliha on täiesti pehme, rebi liha kahvliga ribadeks ja sega ühtlaseks. Serveeri koos röstitud kukli ja kuubikuteks või ribadeks lõigatud sibulaga.
Kommentaarid (0)