Vanavanaema marineeritud räimed
Koostisosad
1 kg Puhastamata räimed
SOOLVESI
0.5 l Vesi
1 spl Sool
MARINAAD
0.5 l Vesi
1 spl Sool
1 spl Äädikas
1 spl Suhkur
1 tk Sibul
5 tk Pipratera
Loorberileht
Valmistamine
1. Lahusta sool vees – soolvesi peaks maitsema nagu parajalt soolane supp. Puhasta ja pese räimed ning vala soolvesi peale. Pane 24 tunniks külmkappi seisma.
2. Marinaadi jaoks lahusta vees sool, lisa äädikas ja suhkur. Maitse, et kõik oleks tasakaalus. Lisa marinaadile ratasteks lõigatud sibul, pipraterad ja loorberileht. Nõruta räimed soolveest. Vala marinaad kaladele ning pane uuesti 24 tunniks külmkappi seisma.
Kommentaarid (0)