Värvikas seeneseljanka
Kogus: kaheksale
Koostisosad
1 tk Punane sibul
2 tk Valge sibul
3 tk Küüslauguküüs
2 spl Oliiviõli
2 tk Porgand
1 tk Väike roheline suvikõrvits
500 g Mitut sorti puravikke, kukeseened ja kuuseriisikad, kitsemamplid
2 dl Tomatipüree
3 tk Tomat (erinevad värvid)
1 spl Kapparid
2 l Köögiviljapuljong
Petersell
Valmistamine
1. Puhasta köögiviljad ja tükelda väikesteks kuubikuteks. Kuumuta poti põhjas oliiviõli ja lisa sinna järjest sibulad, küüslauk, porgandid ja lõpuks suvikõrvits.
2. Lisa viilutatud seened, kuumuta küpseks. Lisa tükeldatud tomatid ja tomatipüree ning kapparid, kuumuta läbi ja vala peale puljong.
3. Aja seeneseljanka keema ja keeda vaikselt umbes 10 minutit, kuni maitsed on segunenud. Maitsesta hakitud peterselliga.
Kommentaarid (0)