Kiudainerikkad toidud

Tortellini-pastaga kalkunisupp 

Raili Mikk, 2. jaanuar 2017, 04:59
Tortellini-pastaga kalkunisuppFoto: Jaan Heinmaa
Otse Itaaliast!

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Kalkunifilee
1 tl Oliiviõli
1 tk Kuubikuteks lõigatud roheline paprika
3 tk Viilutatud porgand
1 tk Peeneks hakitud sibul
3 tk Peeneks hakitud küüslauguküüs
1 spl Kuivatatud basiilik
0.25 tl Jahvatatud punane pipar
1.5 l Kanapuljong
2 tk Väike suvikõrvits
500 g Värsked tortellini’d või ravioolid (juustutäidisega on eriti head)
Serveerimiseks riivitud parmesan
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Lõika kalkunifilee peenikesteks ribadeks ja maitsesta soolaga. Kuumuta suurel pannil õli. Pane pannile paprika, porgandid, sibul, küüslauk, basiilik ja punane pipar ning kuumuta segades umbes 5 minutit.

2. Aja potis puljong keema, kalla kogu pannil olev kraam potti, kata kaanega ja hauta 10 minutit. Suurenda kuumust, pane juurde suvikõrvitsad ja tortellini või ravioolid ning tükeldatud kalkuniliha ja keeda 5 minutit. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri riivitud parmesaniga.