Linnuliha retseptid

Soe kalkunisalat 

Liisu Arro, 2. jaanuar 2017, 05:53
Soe kalkunisalat Krõõt Tarkmeel

Koostisosad
Kalkuni kintsuliha
Küüslauk
Kookosrasv
Või
Oad
Sool
Oliiviõli
Brokoli

Valmistamine

1. Prae kalkuni kintsuliha tükid natukese küüslaugu ja kookosrasva ja sutsu võiga krõbedaks. Soola ära lisa, sest kalkuni kintsuliha tavaliselt juba on kergelt soolatud.

2. Keeda oad ja brokoli. Kurna need, aseta uuesti pliidile, lisa võid ja pressi veidi küüslauku peale. Prae kergelt üle. Lisa soola ja natuke oliiviõli, juhul kui võid jäi väheks või tahaks lihtsalt oliiviõli maitset juurde.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee