Soe peedi-kartulisalat vaarikaäädika, pähklite ja kitsejuustuga
Kogus: neljale
Koostisosad
500 g Keedetud peedid
500 g Värsked kartulid
2 spl Oliiviõli
50 g Kreeka pähklid
200 g Kitsejuust
100 g Meelepärane roheline segasalat
Sool
Must pipar
KASTE
2 spl Oliiviõli
2 spl Vaarikamaitseline gurmeeäädikas
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Pese koorega kartulid hoolikalt, lõika sektoriteks. Laota ahjuplaadile. Nirista üle oliiviõliga ja jahvata peale soola-pipart. Küpseta 225 kraadi juures 15 minutit, lisa sektoriteks lõigatud peet ja küpseta veel 5 minutit. Puista peale tüümiani.
2. Laota salativaagnale pestud salatilehed ja soe ahjust tulnud köögivili. Jahvata peale veel soola ja pipart. Laota köögiviljadele viiludeks lõigatud kitsejuust ja jämedalt hakitud pähklid. Sega kokku õli ja äädikas, maitsesta vähese musta pipraga. Nirista kaste soojale salatile.
Kommentaarid (0)