SpinatisuppFoto: Daisy Lappard
Kiudainerikkad toidud
6. aprill 2014, 22:06

Spinatisupp

Supp, mil öökülm naadil veel tärgata ei lase, ent rohelise isu on juba suur.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 sl Või
1 tk Sibul (suur)
1 l Spinat (värsked lehed)
6 dl Köögiviljapuljong
4 dl Kookoskoor
Muskaatpähkel (riivitud)
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Haki sibul ja kuumuta potis võis.

2. Lisa spinatilehed ja puljong ning keeda umbes kümme minutit.

3. Püreesta poti sisu.

4. Lisa kookoskoor ja riivitud muskaatpähkel ning kuumuta supp keemiseni. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.

HEA TEADA!

* Serveerides võid supile lisada hakitud murulauku.

* Kookoskoorega jääb supp kreemisem ja rammusam. Võid kasutada ka kookospiima, sel juhul lisa ka paksendajat (kas siis jahu või spetsiaalset supipaksendajat).