Kiudainerikkad toidud

Aprikoosikrõbedik 

Mari-Liis Ilover, 31. märts 2014, 02:14
Aprikoosikrõbedik Mari-Liis Ilover
Magusroa ettevalmistamiseks läheb vaid 5 minutit! Ülejäänud 25 minutit kuluvad maiustamishetke ootamisele
ja järjest tugevnevate küpsetuslõhnade nautimisele.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
840 g Aprikoosid siirupis
PURU
100 g Nisujahu
80 g Mandlijahu
100 g Suhkur
1 tl Kaneel
100 g Tükeldatud või

Valmistamine

1. Nõruta aprikoosid, lao ahjuvormi põhja üksteise kõrvale.

2. Katte jaoks haki või tükkideks ja näpi koos kõigi ainetega sõrmede vahel või lõikelaual noa abil suureteraliseks puruks. Laota aprikoosidele. Küpseta 190kraadises ahjus umbes 25 minutit, kuni kate on kuldne ja krõbe.

3. Soovi korral paku krõbediku juurde vanillijäätist või vahukoort.

Nipp: Kui poest mandlijahu ei leia, saad selle ise teha, jahvatades kohviveskis või köögikombainis vastava koguse mandlilaaste või kooritud mandleid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee