Kohupiima-kaerakaraskid
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
3 dl Kaerajahu
1 dl Nisujahu
2 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
50 g Või
80 g Riivitud juust
250 g Kohupiim
1.5 dl Piim
1 sl Kaerahelbed
Valmistamine
1. Sega omavahel kaerajahu, nisujahu, küpsetuspulber ja sool.
2. Sulata või.
3. Sega kõik ained omavahel. Sega nii palju, et tainas oleks ühtlane. Liigselt segada ega sõtkuda pole tarvis, siis jäävad saiad sitked.
4. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Puista peale veidi nisujahu.
5. Et tainas kleepub, tee edasitoimetamiseks käed jahuseks. Jaga tainas neljaks. Vajuta iga pätsike jahuste kätega küpsetuspaberil 1 cm paksuseks kettaks. Puista peale veidi kaerahelbeid.
6. Küpseta 220 kraadi juures umbes 15 minutit, kuni karaskid on kuldsed.
Kommentaarid (0)