Hakkliha-oapada köögiviljadegaFoto: Mari-Liis Ilover
Kiudainerikkad toidud
31. märts 2014, 01:08

Hakkliha-oapada köögiviljadega

Tervislik roog, milles on nii vitamiinipommidest köögivilju, kiudainerikkaid ube kui ka valgurikast liha. Tšillipulber pole küll kuigi terav ja annab roale väga sobiva maitsenüansi, aga kui sa ei soovi seda kasutada, lisa veidi rohkem paprikapulbrit.

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Punane paprika
200 g Väike suvikõrvits
1 tk Porrulauk
1 küüs Küüslauk
1 sl Õli
500 g Segahakkliha
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
1 tl Paprikapulber
1 tl Tšillipulber
400 g Oad tomatikastmes (konserv)
1 dl Vesi

Valmistamine

1. Puhasta ja tükelda paprika ja suvikõrvits. Lõika porru valge osa rõngasteks.

2. Kuumuta pannil õli. Prae selles hakkliha, kuni see muudab värvi. Lisa paprika, suvikõrvits, porru ja purustatud küüslauguküüs. Prae 5 minutit.

3. Lisa sool, pipar, paprikapulber ja tšillipulber. Sega läbi, prae veel paar minutit.

4. Vala hulka oad tomatikastmes ja vesi. Sega, kata pann kaanega ja lase 10 minutit haududa.

5. Paku riisiga.