Kala tomatisFoto: Hele-Mai Alamaa
Kiudainerikkad toidud
24. märts 2014, 04:20

Kala tomatis

Serveeri kala meelepärase lisandiga, mina keetsin seekord riisi ja tumedaid läätsesid. Sobib muidugi neile, kes kala ja tomati kooslust armastavad.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Kalafilee (haug, tursk, koha jne)
400 g Purustatud tomatid (konserv)
4 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
Või (praadimiseks)
Petersell
Riis, kartulipuder või läätsed (serveerimiseks)
1 sl Kapparid

Valmistamine

1. Aja või panni peal kuumaks ning prae soola ja pipraga maitsestatud kalafileed kiirelt.

2. Lisa puhastatud ja tükeldatud küüslauk, mõne aja pärast ka tomatikonserv ja kapparid.

3. Maitsesta ja lase pisut keeda. Serveeri kohe koos praekalaga.