Kiudainerikkad toidud

Kala tomatis 

Hele-Mai Alamaa, 24. märts 2014, 04:20
Kala tomatis Hele-Mai Alamaa
Serveeri kala meelepärase lisandiga, mina keetsin seekord riisi ja tumedaid läätsesid. Sobib muidugi neile, kes kala ja tomati kooslust armastavad.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Kalafilee (haug, tursk, koha jne)
400 g Purustatud tomatid (konserv)
4 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
Või (praadimiseks)
Petersell
Riis, kartulipuder või läätsed (serveerimiseks)
1 sl Kapparid

Valmistamine

1. Aja või panni peal kuumaks ning prae soola ja pipraga maitsestatud kalafileed kiirelt.

2. Lisa puhastatud ja tükeldatud küüslauk, mõne aja pärast ka tomatikonserv ja kapparid.

3. Maitsesta ja lase pisut keeda. Serveeri kohe koos praekalaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee