Serveeri kala meelepärase lisandiga, mina keetsin seekord riisi ja tumedaid läätsesid. Sobib muidugi neile, kes kala ja tomati kooslust armastavad.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Kalafilee (haug, tursk, koha jne)
400 g Purustatud tomatid (konserv)
4 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
Või (praadimiseks)
Petersell
Riis, kartulipuder või läätsed (serveerimiseks)
1 sl Kapparid
Valmistamine
1. Aja või panni peal kuumaks ning prae soola ja pipraga maitsestatud kalafileed kiirelt.
2. Lisa puhastatud ja tükeldatud küüslauk, mõne aja pärast ka tomatikonserv ja kapparid.
3. Maitsesta ja lase pisut keeda. Serveeri kohe koos praekalaga.
Kommentaarid (0)