Šokolaaditort nagu küpsis
Koostisosad
300 g Magus muretainas
200 g Tume šokolaad
2.5 dl Rõõsk koor 35%
2 sl Suhkur
30 g Või
120 g Kuivatatud puuviljad (viigimarjad, jõhvikad)
130 g India pähklid
Valmistamine
1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Näpi tainas ahjuvormi põhja ja äärtele, torgi kahvliga augud sisse ja saada 15 minutiks küpsema. Jäta põhi pisut jahtuma ja tahenema.
2. Aseta šokolaad vesivanni sulama. Lisa või, koor ja suhkur. Keeruta kenasti ühtlaseks ja läikivaks. Haki kuivatatud puuvilju pisut ja puista pooled neist tainapõhjale. Nüüd vala peale šokolaad, silu kõik ühtlaseks ja raputa ka ülejäänud pähklid-puuviljad koogile.
3. Pane paariks tunniks külma, lõika ruutudeks ja ole hea.
Kommentaarid (0)