Marjad mascarponeteki allFoto: Hele-Mai Alamaa
24. märts 2014, 04:45
Marjad mascarpone teki all
Mõnus, mõnus suvemeenutus. Mina teengi tavaliselt vitamiinivaesel kevadel. Nendest külmutatud marjadest, mis veel kappi seisma jäänud. Võib teha ka ilma mascarponeta, süüa jäätisega ja üleniristatud šerriga, igapidi
mõnus ja suvenostalgiline.
mõnus ja suvenostalgiline.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 l Külmutatud marjad (maasikad, vaarikad, põldmarjad, punased sõstrad, kirsid, rabarber)
4 sl Moosisuhkur
2 sl Magus šerri
KATE
250 g Mascarpone
2 sl Suhkur
2 sl Magus šerri
Valmistamine
1. Soojenda ahi 200 kraadini. Sulata marjad ja nõruta vedelik välja. Muidu on tulemuseks kissell.
2. Sega marjad suhkru ja šerriga. Ja pista vormiga ahju, küpseta pisut. Sega vahel ja jälgi konsistentsi. Kui juba kõik podiseb ja venib kleepjalt, on aeg marjadele tekk peale panna.
3. Sega mascarpone suhkru ja šerriga ning määri ühtlaselt vormile. Pista veel 10 minutiks ahju.
Kommentaarid (0)