Kiudainerikkad toidud

Bataadipitsa 

Angelica Udeküll, 17. märts 2014, 04:16
BataadipitsaFoto: Daisy Lappard

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Pitsapõhi
300 g Bataat
1 sl Oliiviõli
Tšillihelbed
4 cm jupp Porrulauk
Või
100 g Feta
2 sl Riivitud Parmesan
1 sl Kreeka pähklid (purustatud)

Valmistamine

1. Koori ja tükelda bataat.

2. Keeda bataat soolvees pehmeks ja kurna.

3. Püreesta keedetud bataat koos oliiviõli ja tšillihelvestega.

4. Määri bataadimass pitsapõhjale.

5. Tükelda porru ja prae kergelt võis läbi.

6. Puista porru, feta, pähklid ja Parmesan bataadimassile.

7. Küpseta pitsat ahjus kuni kümme minutit.

HEA NIPP!

* Kui soovid toekamat einet, serveeri pitsat rohelise salatiga, kuid samahästi võid seda ka suupistena pakkuda. Ka võid sarnaste komponentiga valmistada täidetud või lahtise piruka.

* Feta asemel sobib hästi ka kitsejuust.