Kiudainerikkad toidud

Toortoitlase õunakook 

Sille Poola, 10. märts 2014, 09:47
Toortoitlase õunakookFoto: Katrin Press

Koostisosad
15 tk Õun
BANAANITÄIDIS
7 tk Banaan (suur)
1 tk Avokaado (väike)
6 tk Dattel
Kaneel
Vanillsuhkur
GOJI MARJADE TÄIDIS
7 tk Banaan (suur)
2.5 dl Goji marjad (leotatud)
6 tk Dattel
Kaneel
Vanillsuhkur

Valmistamine

1. Soovi korral koori õunad. Puhasta õunad seemnetest ja lõika õhukesteks viiludeks. Mikserda täidiseained blenderis kreemjaks.

2. Võta neljakandiline 20–23 cm laiune koogivorm ja määri sinna õhuke kiht täidist. Tõsta peale õunaviilud ja neile järgmine kiht täidist. Sellest kogusest peaks saama 20 kihti õunaviile vaheldumisi täidisega.

3. Võid kooki kuivatis tund aega soojendada.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee