MangolassiFoto: Mari-Liis Ilover
Kiudainerikkad toidud
9. märts 2014, 23:21

Mangolassi

Lassi on India traditsiooniline jahutav jogurtijook, mis võib olla nii magus kui ka soolane. Kõige populaarsem on mangolassi, mille valmistamine käib imelihtsalt. Magusat ja puuviljast jooki naudivad ka lapsed.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Mango või
2.5 dl Mangopüree
2 sl Suhkur
2 dl Maitsestamata jogurt
1 dl Piim
Purustatud kardemon
Münt või meliss

Valmistamine

1. Tõsta mango viljaliha või mangopüree, suhkur (kogus oleneb mango magususest ja oma maitse-eelistustest), jogurt ja piim kannmikserisse. Püreesta ühtlaseks.

2. Maitseks võid lisada pisut kardemoni. Kaunista jook soovi korral mündi- või melissilehekestega.