Toorpuder kaerahelvestest ja marjadestFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
3. märts 2014, 03:20

Toorpuder kaerahelvestest ja marjadest

Tervislikuks hommikueineks või magustoiduks sobiv puder valmib üsna vähese vaevaga, kuid vajab piisavalt paisumisaega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ paisub 12 tundi

Koostisosad
3 dl Täisterakaerahelbed
5 dl Maitsestamata jogurt
300 g Marjad (külmutatud või värsked)
5 sl Pruun suhkur
Kaneel

Valmistamine

1. Sega kaerahelbed jogurtiga ja jäta ööks seisma. Püreesta marjad koos suhkruga saumikseriga või köögikombainis. Külmutatud marjad lase enne pooleldi üles sulada.

2. Sega hulka kaerahelbed. Maitsesta kaneeliga ja vajadusel veel suhkruga.