Kalatoitude retseptid

Räimepirukas leivapõhjal 

Angelica Udeküll, 25. veebruar 2014, 06:04
RäimepirukasFoto: Daisy Lappard
Kui soovid mahlasemat pirukapõhja, võid leivapuru hulka lisada ka supilusika hapukoort. Kasuta põhjas kindlasti kuiva riivleiba. Vajadusel võid leiva enne tainasse segamist ka kergelt läbi röstida. 

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
PÕHI
150 g Riivleib
100 g Või
1 tk Muna
TÄIDIS
100 g Porrulauk
2 sl Või
150 g Räim
Sool
Must pipar
1 tk Muna (suur)
3 sl Hapukoor
Till

Valmistamine

1. Lase võil toatemperatuuril pehmeneda.

2. Klopi muna lahti.

3. Sega või riivleiva ja munaga ühtlaseks tainaks.

4. Suru tainas lahtikäiva vormi põhja ja tõsta 200kraadisesse ahju kümneks minutiks eelküpsema.

5. Haki porru ja kuumuta kergelt võis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee