Räime-kartulisupp leivakrutoonidega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
Õli või või
100 g Porrulauk
250 g Kartul
8 dl Vesi
Must pipar (purustatud)
Meresool
1 leht Loorber
8 tk Räimefilee
4 sl Leivakrutoon
Valmistamine
1. Koori kartulid ja lõika väiksemateks kuubikuteks.
2. Haki porru ja kuumuta potis õlis või võis läbi.
3. Lisa potti kartulikuubikud ja kuum vesi.
4. Poole keemise ajal lisa loorberileht, sool ja pipar.
5. Samal ajal kui supp keeb, maitsesta räimefileed soola ja pipraga ning keera rulli.
6. Tõsta kalarullid ahjuvormiga 180kraadisesse ahju umbes viieks minutiks küpsema.
7. Kui kartulid on pehmed, eemalda loorberileht ja püreesta supp.
8. Serveerides tõsta küpsenud räimerullid supi sisse ja puista peale leivakrutoone.
HEA TEADA!
* Võid valmistada supi ka ilma komponente püreestamata.
Kommentaarid (0)