Kiudainerikkad toidud

Räimesupp kaalika ja kartuliga 

Pille Enden, 25. veebruar 2014, 03:32
RäimesuppFoto: Jaan Heinmaa
Koduselt lihtne supp maitseb alati hästi. Serveeri soovi korral hapukoorega, mis teeb supi tõhusamaks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Porgand
200 g Kaalikas
200 g Juurseller
1 tk Sibul
1 jupp Porrulauk
1.5 l Vesi
3 tera Vürts
2 lehte Loorber
Sool
500 g Räimefilee või terve räim
5 tk Kartul
SERVEERIMISEKS
Maitseroheline
Hapukoor

Valmistamine

1. Koori kartulid ja juurviljad ning lõika kuubikuteks. Haki sibul ja lõika porru ratasteks. Kuumuta vesi keemiseni, lisa potti kaalikas, porgand, sibul ja porru ning vürts ja loorber. Keeda 5 minutit.

2. Lisa kartulid ja juurseller. Keeda veel 6–7 minutit. Lisa räimed tervena, tükkidena või fi leedena, kuidas meeldib. Maitsesta soolaga. Keeda mõni minut, kuni kala on küps.

3. Serveeri maitserohelise ja soovi korral hapukoorega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee