Räimesupp kaalika ja kartuliga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 tk Porgand
200 g Kaalikas
200 g Juurseller
1 tk Sibul
1 jupp Porrulauk
1.5 l Vesi
3 tera Vürts
2 lehte Loorber
Sool
500 g Räimefilee või terve räim
5 tk Kartul
SERVEERIMISEKS
Maitseroheline
Hapukoor
Valmistamine
1. Koori kartulid ja juurviljad ning lõika kuubikuteks. Haki sibul ja lõika porru ratasteks. Kuumuta vesi keemiseni, lisa potti kaalikas, porgand, sibul ja porru ning vürts ja loorber. Keeda 5 minutit.
2. Lisa kartulid ja juurseller. Keeda veel 6–7 minutit. Lisa räimed tervena, tükkidena või fi leedena, kuidas meeldib. Maitsesta soolaga. Keeda mõni minut, kuni kala on küps.
3. Serveeri maitserohelise ja soovi korral hapukoorega.
Kommentaarid (0)