Peedikotletid kitsejuustuga
Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
200 g Keedetud peet
120 g Kitsejuust
0.5 tl Tüümian
0.25 tl Rosmariin
Must pipar
Meresool
2 sl Nisujahu
Õli praadimiseks
Valmistamine
1. Riivi nii keedetud peet kui ka kitsejuust ja sega omavahel.
2. Lisa ürdid, sool ja pipar.
3. Tõsta supilusikatäis tainast jahusele taldrikule ja paneeri mõlemalt poolt.
4. Tõsta kotletid pannile ja prae mõlemalt poolt.
HEA TEADA!
# Peedikotlette võid lisaks paneerida riivsaias – see annab maitset ja tekstuuri.
# Kotletitaina hulka võid lisada ka määrdekitsejuustu, aga arvesta, et tulemus jääb kreemjas, ja seda keerulisem võib selle praadimine olla.
Kommentaarid (0)