Kiudainerikkad toidud

Peedikotletid kitsejuustuga 

Angelica Udeküll, 25. veebruar 2014, 05:01
Peedikotletid kitsejuustugaFoto: Daisy Lappard
Peedikotletid võivad pannil lagunema hakata, seetõttu võid neid ka ahjus küpsetada.

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
200 g Keedetud peet
120 g Kitsejuust
0.5 tl Tüümian
0.25 tl Rosmariin
Must pipar
Meresool
2 sl Nisujahu
Õli praadimiseks

Valmistamine

1. Riivi nii keedetud peet kui ka kitsejuust ja sega omavahel.

2. Lisa ürdid, sool ja pipar.

3. Tõsta supilusikatäis tainast jahusele taldrikule ja paneeri mõlemalt poolt.

4. Tõsta kotletid pannile ja prae mõlemalt poolt.

HEA TEADA!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee