Liha-kartulipada tumeda õllega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
800 g Sealiha (abatükk)
3 tk Sibul
10 tk Kartul (viilutatud)
1 dl Lihapuljong
1 pdl Tume õlu
2 sl Toiduõli (praadimiseks)
Sool
Must pipar
Petersell
Valmistamine
1. Lõika liha õhukesteks ja suupärasteks, umbes tikutopis suurusteks tükkideks.
2. Pruunista viilutatud sibulad pannil ja vala ahjupotti.
3. Pruunista kergelt vasardatud lihalõigud mõlemalt poolt. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta pannilt. Loputa pann lihapuljongiga.
4. Pane haudepotti kihiti kartul ja liha. Kalla juurde pannil olev puljong ja lisa õlu.
5. Hauta 180-kraadises ahjus kaane all tubli tund võ kuni liha on mure.
6. Serveerimisel raputa peale hakitud patereselli. Lisandiks paku marineeritud peeti või kurki.
Kommentaarid (0)