Marjane jogurtikreem
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
80 g Mustad sõstrad
150 g Maasikad
1 sl Suhkur
130 g Rõõsk koor 35%
300 g Kreeka jogurt
8 g Želatiin
Valmistamine
1. Sulata külmunud marjad ja püreesta, aga nii, et moos jääks tükiline.
2. Sega moos jogurti hulka.
3. Punnuta želatiin külmas vees.
4. Vahusta rõõsk koor suhkruga ja ühenda jogurtimassiga.
5. Sulata želatiin vesivannil ja sega väikese koguse kreemi hulka.
6. Ühenda želatiiniga kreem ülejäänud kreemiga.
7. Tõsta kausikestesse ja aseta külma tahenema.
HEA TEADA!
* Serveerides lisa endale meelepärast toormoosi. Selleks püreesta jäised marjad väikese koguse suhkruga.
* Siinne suhkrukogus on suhteliselt tagasihoidlik. Kui eelistad magusamat kreemi, lisa rohkem suhkrut.
Kommentaarid (0)