Jogurtikreem murakamoosiga
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
120 g Murakamoos
2 sl Laimimahl
1 sl Suhkur
0.5 pulka Kaneel
0.5 tl Ingver
200 g Kreeka jogurt
1 tl Vanillsuhkur
200 g Rõõsk koor 35%
3 g Želatiin
Valmistamine
1. Sega jogurti hulka moos, laimimahl ja maitseained.
2. Vahusta rõõsk koor vanillsuhkru ja suhkruga.
3. Ühenda kaks massi omavahel.
4. Punnuta želatiin külmas vees ja sulata vesivannil.
5. Sega želatiin väikese koguse kreemi hulka.
6. Ühenda želatiiniga kreem ülejäänud kreemiga.
7. Tõsta kausikestesse ja aseta külma tahenema.
HEA TEADA!
* Serveerides lisa lusikatäis murakamoosi.
* Kreeka jogurt on hea paks jogurt. Kui kasutad klassikalist maitsestamata jogurtit, pead suurendama kas želatiini- või vahukoorekogust.
Kommentaarid (0)