Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
PULJONG
1 tk Kanarinnak
1 tk Porgand
1 vars Seller
1 tk Sibul
2 oksa Tüümian
2 l Vesi
SUPP
2.5 dl Valged oad (leotatud)
1 tk Fenkol ehk apteegitill
2 küünt Küüslauk
1 sl Pesto
Petersell
Till
Külmpressitud oliiviõli
Valmistamine
1. Aseta kõik puljongiained potti, kalla vesi peale ja lase keema tõusta. Keeda tasasel tulel umbes tunnike. Kurna puljong.
2. Keeda ka oad poolpehmeks.
3. Prae viilutatud fenkol ja küüslauk oliiviõlis. Kalla peale puljong, lisa oad ja keeda, kuni oad on pehmed. Lisa 1 sl pestot ja sega läbi.
4. Serveeri hakitud peterselli, tilli ja paari tilga väga hea oliiviõliga. Soovi korral serveeri suppi puljongist üle jäänud keedukanaga.
Kommentaarid (0)