Kiudainerikkad toidud

Kilutrühvlid rukkileivaga 

Angelica Udeküll, 10. veebruar 2014, 01:58
KilutrühvlidFoto: Jaan Heinmaa
Peene nimega suupisted, mida on tegelikult lihtne valmistada. Toorjuustusegu võid ka varem valmis teha ja säilitada külmas. Trühvlid veereta riivleivas valmis aga vahetult enne serveerimist, nii maitsevad need
krõbedas kattes kõige paremini. Seistes imab riivleib endasse niiskust ja trühvlid pole enam nii head.

Koostisosad
150 g Vürtsikilu
200 g Toorjuust
70 g Riivleib
Hakitud till

Valmistamine

1. Haki kilud või anšoovised väikesteks tükkideks.

2. Sega toorjuustu ja peeneks hakitud tilliga ühtlaseks massiks. Võta segust teelusikaga väikesed portsud ning veereta neist taldrikule raputatud riivleivas pisikesed trühvlipallid.

Kogus 15 kuni 20 tükki.