Kihiline magustoit kohupiima ja kamaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
+ 2,5 tundi külmikus
Koostisosad
KOHUPIIMAKREEM
300 g Kohupiimapasta
3 sl Suhkur
1 tl Vanillsuhkur
1 sl Sidrunimahl
3 sl Kamajahu
2 dl Rõõsk koor 35%
TARRETIS
4 dl Mustad sõstrad (külmutatud)
2 dl Mustasõstramahl (või -vein)
4 lehte Želatiin
Valmistamine
1. Maitsesta kohupiimapasta suhkru, vanillsuhkru ja sidrunimahlaga. Sega hulka kamajahu ja vahustatud koor.
2. Jaga pokaalidesse ja pane vähemalt pooleks tunniks külmkappi.
3. Leota želatiinilehti külmas vees 10 minutit. Kuumuta paar supilusikatäit mahla keemiseni ja lahusta
selles želatiinilehed. Nirista segades ülejäänud mahlasse. Tõsta marjad õrnalt kohupiimakihile ja nirista ettevaatlikult peale mahl.
4. Pane vähemalt 2 tunniks külmkappi.
HEA TEADA!
Maasika ajal asenda sõstrad värskete maasikatega.
Kommentaarid (0)