Šokolaadimuffinid peediga
Koostisosad
200 g Tume šokolaad
3 tk Muna
2 dl Demerara suhkur
1 dl Fariinsuhkur
1.5 dl Nisujahu
1 dl Mandlijahu
2 tl Küpsetuspulber
1 dl Rapsiõli
250 g Peet (peenelt riivitud, toores)
KAUNISTAMISEKS
100 g Valge šokolaad
Roostee lehed
Kuivatatud rukkililleõied
Valmistamine
1. Sulata šokolaad veevannis. Vahusta toasoojad munad suhkrutega kohevaks vahuks. Sega kuivained omavahel. Lisa munavaht jahude sekka, samuti õli, peeneks riivitud peedid ja väheke jahtunud sulatatud šokolaad.
2. Sega ühtlaseks ja kalla pabervormidega vooderdatud muffinipesadesse. Küpseta ahjus 200 kraadi juures
15–20 minutit. Lase jahtuda.
3. Sulata glasuuri jaoks valge šokolaad veevannis, nirista muffinitele ja kaunista meelepäraselt, miks mitte roositee lehtedega.
Kommentaarid (0)