Lambaliha retseptid

Lambalihaga köögiviljapada 

Pille Enden, 3. veebruar 2014, 01:57
Lambalihaga köögiviljapadaFoto: Jaan Heinmaa
Külm talveaeg soosib mõnusate pajaroogade valmistamist. Pikalt podisenud maitsekas roog toidab kõhtu ja soojendab külmunud luud-liikmed üles. Lambaliha oma rikkaliku maitsega on ideaalne maitsva pajaroa valmistamiseks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg Lambaliha
2 tk Sibul
1 tk Punane sibul
2 tk Porgand
1 tk Sellerijuur
1 tk Pastinaak
2 sl Või
3 dl Valge vein
2 dl Vesi
Sool
Must pipar
3 vart Tüümian

Valmistamine

1. Koori ja tükelda köögiviljad ja kuumuta võis läbi. Tõsta ahjupotti. Pruunista pannil võis tükeldatud liha. Tõsta köögiviljadele. Kalla juurde vein ja vesi. Lisa sool, pipar, tüümian. Kuumuta pliidil keemiseni.

2. Tõsta 180- kraadisesse ahju ja lase 1,5 tundi haududa.