Lambalihaga köögiviljapadaFoto: Jaan Heinmaa
Lambaliha retseptid
3. veebruar 2014, 01:57

Lambalihaga köögiviljapada

Külm talveaeg soosib mõnusate pajaroogade valmistamist. Pikalt podisenud maitsekas roog toidab kõhtu ja soojendab külmunud luud-liikmed üles. Lambaliha oma rikkaliku maitsega on ideaalne maitsva pajaroa valmistamiseks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg Lambaliha
2 tk Sibul
1 tk Punane sibul
2 tk Porgand
1 tk Sellerijuur
1 tk Pastinaak
2 sl Või
3 dl Valge vein
2 dl Vesi
Sool
Must pipar
3 vart Tüümian

Valmistamine

1. Koori ja tükelda köögiviljad ja kuumuta võis läbi. Tõsta ahjupotti. Pruunista pannil võis tükeldatud liha. Tõsta köögiviljadele. Kalla juurde vein ja vesi. Lisa sool, pipar, tüümian. Kuumuta pliidil keemiseni.

2. Tõsta 180- kraadisesse ahju ja lase 1,5 tundi haududa.