Tulised liharullidFoto: Jaan Heinmaa
Lihatoidu retseptid
13. jaanuar 2014, 05:02

Tulised liharullid

Pikk ja põnev maitseainete nimekiri tagab eksootilised lihaampsud, mida sobib võrdse eduga pakkuda kuumalt või külmalt.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Kodune hakkliha
1 tk Sibul (väike)
1 väike küüs Küüslauk
1 tk Muna
2 sl Hakitud petersell
0.25 tl Majoraan
1 sl Sojakaste
4 tilka Tabasco kaste
Cayenne'i pipar
Sool (vajadusel)
Must pipar

Valmistamine

1. Haki küüslauk ja sibul. Sega kõik ained kokku. Sool ja pipar lisa kõige viimasena, sest soja annab oma soolasuse.

2. Klopi tainas ühtlaseks ja jaga 12 osaks. Vormi pöidlasuurused rullid, määri õliga ja grilli 225-kraadise ahju

ülaosas 7 minutit.