HummusFoto: Hele-Mai Alamaa
Kiudainerikkad toidud
20. jaanuar 2014, 05:36

Hummus koriandri ja paprikapulbriga

Hummus ehk taimne pasteet.

Koostisosad
400 g Kikerherned (konservist)
3 sl Tahini-pasta
2 küünt Küüslauk
1 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
1 dl Oliiviõli
Must pipar
SERVEERIMISEKS
Lavašš
Magus paprikapulber
Värske koriander

Valmistamine

1. Nõruta kikerherned, koori küüslauguküüned ja purusta koos oliiviõli ja tahiniga sauseguris. Mina liiga ühtlaseks ka ei lase. Maitsesta sidrunimahla ja musta pipraga. Serveerimisel puista peale punast paprikat ja värsket koriandrit.

2. Eriti mõnus on koos tilga oliiviõliga grillitud lavašiga. Peale passib veel hästi rammus tomativiil, mmm...