Linnuliha retseptid

Jaanalinnuböff 

Lilia Kristianson, 3. jaanuar 2014, 09:36
JaanalinnupöffFoto: Meeli Küttim

Koostisosad
Jaanalinnuliha
Hapukurk
Šalottsibul
Vutimuna
Anšoovis
Kappar
Sai
Meresool
Must pipar
TOMATIKASTE
Kooritud tomatid (konserv)
Sool
Must pipar
Suhkur
Küüslauk (hakitud)
Värske koriander (hakitud)
Tšilli (hakitud)
Oliiviõli

Valmistamine

1. Kasuta böfiportsjoni tegemisel ümmargust vormi, näiteks võileiva või piparkoogi oma. Pane igale taldrikule 1,5–2 cm paksune kiht liha, sellele kiht hakitud hapukurki ja kolmandana peenestatud sibul. Tee keskele lohuke ja löö sinna üks vutimuna.

2. Keeda tomatikonservist kaste ja serveeri seda liha juures serveerimislusikalt või väikesest pitsist.

3. Lisa roale anšooviseid, väikeseid poolitatud konservkurke ja kappareid. Rösti juurde saia. Maitsesta böffi meresoola ja värskelt jahvatatud musta pipraga.