Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Kiudainerikkad toidud
Värske kapsa borš veiselihaga
(1)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(1)
värskemad
parimad
vanimad
Kalmer L.
17. juuli 2022, 03:45
Kasutasin v-liha asemel põdraliha konservi,veel lisasin tomatipastat,oi kui hea,proovige,ei kahetse!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (1)