Kiudainerikkad toidud

Läätse-hakklihasupp 

Mari-Liis Ilover, 6. jaanuar 2014, 03:22
Läätse-hakklihasupp Mari-Liis Ilover
Hästi maitserikas ja tummine supp, mis saab vürtsidest. Supp ei ole terav, aga on vaatamata sellele mõnusalt soojendav.

Kogus: kuuele

Koostisosad
400 g Kodune hakkliha
2 sl Õli
2 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 tl Vürtsköömen (jahvatatud)
1 tl Ingver (jahvatatud)
1 tl Garam masala
1 tk Porgand
400 g Purustatud tomatid (konserv)
1.2 l Vesi
2 lehte Loorber
Sool
Must pipar
2 dl Läätsed

Valmistamine

1. Kuumuta pannil või paksu põhjalises potis õli. Prae hakkliha läbi, umbes 5 minutit. Koori ja haki sibulad ning küüslauk. Lisa need hakklihale koos jahvatatud vürtsköömnete, ingveri ja garam masalaga. Maitsesta soola ja musta pipraga. Sega läbi ja prae veel 5 minutit. Kui kasutasid panni, vala panni sisu nüüd potti.

2. Puhasta porgand, lõika õhukesteks ratasteks. Tõsta potti hakkliha juurde. Lisa ka purustatud tomatid, vesi, läätsed ja loorberilehed. Keeda 15 minutit. Maitse ning vajaduse korral lisa veel soola ja musta pipart.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee