Kalatoitude retseptid

Taipärane kookospiimasupp krevettide ja riisinuudlitega 

Mari-Liis Ilover, 6. jaanuar 2014, 03:02
Taipärane kookosesuppFoto: Mari-Liis Ilover
Maitseaineriiulitel on olemas kõik vajalik, et keeta valmis üks tõeliselt aasiahõnguline särtsakas supp.
Karripasta kogust reguleeri vastavalt sellele, kui teravat suppi soovid.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
125 g Riisinuudlid
1 sl Maapähkliõli
2 tl Punane karripasta
4 dl Kookospiim
5 dl Kanapuljong
1 sl Suhkur
12 tk Kirsstomat
200 g Šampinjon
200 g Krevetid (külmutatud, puhastatud)
1 sl Tai kalakaste
2 sl Laimimahl
Koriander (värske)

Valmistamine

1. Kõigepealt valmista ette nuudlid. Vala riisinuudlitele keev vesi, lase kaane all 3 minutit seista. Nõruta, loputa külma veega ja jäta ootele.

2. Kuumuta poti põhjas õli ja karripasta. Pane juurde kookospiim, kanapuljong ja suhkur. Sega vispliga läbi

ja lase keema. Poolita tomatid, viiluta šampinjonid. Lisa supisse, keeda 10 minutit. Keera kuumus kinni.

3. Tõsta supisse krevetid, need sulavad kuumas vedelikus paari minutiga. Maitsesta supp kalakastme ja laimimahlaga.

4. Serveerimiseks tõsta igasse taldrikusse või kaussi ports riisinuudleid ja sellele kulbitäis suppi. Ära unusta

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee