Kiudainerikkad toidud

Martsipani-pähklinugati täidisega šokolaadikommid 

Pille Enden, 16. detsember 2013 00:41
ŠokolaadikommidFoto: Jaan Heinmaa
Mmm... siin kommis on kõike headparemat – nugatit, martsipani ja šokolaadi. Tõeliselt suussulav maius. Kogus 300 grammi.

Koostisosad
150 g Martsipan
100 g Pehme pähklinugat
200 g Tume šokolaad
25 g Valge šokolaad (kaunistamiseks)

Valmistamine

1. Lõika pähklinugatist väikesed kangid. Lõika martsipanist õhukesed viilud. Martsipani ei tasu väga paksu kihina panna, siis varjutab ta nugati maitse. Mässi martsipan õhukese kihina nugati ümber.

2. Sulata tume šokolaad vesivannil ja veereta komme šokolaadis. Tõsta küpsetuspaberile ja lase tahkuda. Soovi korral sulata valge šokolaad vesivannil ja tee tahkunud glasuurile tikuga kaunistused.