Joogid

Lihtne kuum Shiraz 

Kaarel Grepp, 3. detsember 2013, 09:04
Lihtne kuum ShirazFoto: Kaarel Grepp
Argipäeva klassika. Kogus 1 liiter.

Koostisosad
1 pudel Shiraz' vein (mõni lihtne ja marjane)
0.5 dl Pruun suhkur
1 jupp Kuivatatud ingver
6 tk Kardemon
1 jupp Lagritsajuur
2 tk Apelsin (tükeldatud koor)

Valmistamine

Pane kõik koostisosad potti ja kuumuta. Ära lase keema minna! Kurna ning serveeri mandlite ja rosinatega.

HEA TEADA!

Apelisnikoorel eemalda enne hõõgveinis kasutamist koore valge osa. See teeb joogi kibedaks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee