Kiudainerikkad toidud

Antipasti vaagen Džiugase juustu ja puuviljadega 

Raili Mikk, 2. detsember 2013, 09:22
Antipasti vaagenFoto: Jaan Heinmaa
Häid salatiideid ei ole kunagi palju. Siin üks suurepärane peosalat talviste puuviljadega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
Rukola
150 g Prosciutto sink
300 g Hurmaa, mango, viinamarjad, melon (valik neist)
1 tk Punane tšilli
Džiugase juust (tükeldatud, kolm sorti)
4 tk Grissin
Oliiviõli
Džiugase juust (peenelt riivitud)

Valmistamine

1. Lao vaagnale rukola, sink, tükeldatud puuviljad ja juust.

2. Puhasta tšilli seemnetest, haki peeneks ja puista vaagnale.

3. Pintselda grissinid oliiviõliga ja püherda riivitud juustus. Vahetult enne serveerimist nirista vaagnale oliiviõli.

VAATA Džiugase kolme sorti juustutükkide kohta lisainfot SIIT!