Mädarõikane kartulisalat vutimunadegaFoto: Rakvere LK
26. november 2013, 13:14
Mädarõikane kartulisalat vutimunadega
Sealihasüldi kõrvale paku mädarõikast kartulisalatit vutimunadega.
Kogus: neljale
Koostisosad
1 kg Kartul (keedetud)
680 g Delikatesskurk (marineeritud, konserv)
12 tk Vutimuna
2 sl Kappar (soolvees, konserv)
KASTE
290 g Mädarõikamajonees
Värske aedtill (hakitud)
Sool
Must pipar
Valmistamine
Tükelda kartulid suuremateks kuubikuteks. Keeda vutimunad, koori ja lõika neljaks. Tükelda delikatesskurgid. Sega kõik majoneesi, kapparite ja hakitud tilliga ning maitsesta soola ja musta pipraga. Paku salatit mõnusa lihatarrendi kõrvale!
Kommentaarid (0)